KOM BIJ ONS WERKEN!

In de onderbouw zijn we opzoek naar een Onderwijsassistent. (20 -24 uur per week)

De Jenapleinschool is een leefwerkgemeenschap van kinderen, medewerkers en ouders aan een levendig plein in de wijk Assendorp. Het is een zelfstandige school in een prachtig historisch pand waar we spreken, spelen, werken en vieren vanuit het jenaplanconcept. De school bestaat uit 13 stamgroepen.

Onze kernwaarden zijn:
Inspiratie
Groei/ontwikkeling
Betrokkenheid
Speelsheid
Kwaliteit

Het betreft een tijdelijke aanstelling vanaf schooljaar 2022-2023. Er is uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Wij zoeken een medewerker die:

• een afgeronde opleiding tot onderwijsassistent heeft
  • affiniteit heeft met het jonge kind (groep 1/2)
  • individuele/groepjes kinderen kan begeleiden in en buiten de groep
  • zelfstandig en proactief kan werken
  • een open en flexibele houding heeft
  • helder communiceert
  • affiniteit heeft met het jenaplanonderwijs
  • bij voorkeur werkervaring heeft

Wat hebben we jou te bieden?

• Een fijne werkplek.
• Een team van bevlogen medewerkers met passie voor het jenaplanonderwijs.
• Begeleiding en ondersteuning bij je werk.
• Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO PO, salarisschaal 5

Als je graag bij/met ons wilt werken, nodigen we je van harte uit te reageren. Je kunt je motivatiebrief en CV (vóór 24 juni 2022) sturen naar: sollicitatie@jenapleinschool.nl. Gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 5 juli 2022.
Voor vragen omtrent de functie kun je contact opnemen met Sjoerd van Slageren, directeur, 038 4228240.

De vacature in PDF https://www.jenapleinschool.nl/wp-content/uploads/2022/06/Vacature-onderwijsassistent-OB.pdf