We zijn op zoek naar een STAMGROEPLEIDER / medewerker BOVENBOUW

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 3 of 4 dagen vanaf schooljaar 2022-2023.
Er is uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

De Jenapleinschool is een leefwerkgemeenschap van kinderen, medewerkers en ouders aan een levendig plein in de wijk Assendorp. Het is een zelfstandige school in een prachtig historisch pand waar we spreken, spelen, werken en vieren vanuit het jenaplanconcept. De school bestaat uit 13 stamgroepen.

Onze kernwaarden zijn:
Inspiratie
Groei/ontwikkeling
Betrokkenheid
Speelsheid Kwaliteit

Wij zoeken een medewerker die:

• ervaring heeft in het jenaplanonderwijs dan wel zich daarin wil ontwikkelen.
  • vorm en inhoud kan geven aan het werken in de stamgroep.
  • een steentje kan bijdragen aan de ontwikkeling van de bovenbouw.

Wat hebben we jou te bieden?

• Een fijne werkplek.
  • Een team van bevlogen medewerkers met passie voor het jenaplanonderwijs.
  • Begeleiding en ondersteuning bij je werk.
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO PO.

Als je graag bij/met ons wilt werken, nodigen we je van harte uit te reageren. Je kunt je motivatiebrief en CV (vóór 1 juli 2022) sturen naar: sollicitatie@jenapleinschool.nl.
Gesprekken vinden plaats in week 27.

Voor vragen omtrent de functie kun je contact opnemen met Sjoerd van Slageren, directeur, 038 4228240.

De vacature in PDF https://www.jenapleinschool.nl/wp-content/uploads/2022/06/Vacature-stamgroepleider-bovenbouw.pdf